Unelmametsä

Kasavuoren koulu sijaitsee Kauniaisissa. Annamme opetusta vuosiluokilla 7-9. Toteutamme yhtenäisen perusopetuksen toimintakulttuuria yhdessä Mäntymäen koulun (vl1-6) kanssa. Koulumme kanssa samoissa tiloissa toimii Kauniaisten lukio.

käyntikorttikuvax


Ajankohtaista

Haemme joukkoomme nuorisotyöntekijää!

Nuorisotyöntekijä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kasavuoren koulu Kauniaisissa on 7-9 luokkien perusopetusta tarjoava koulu, jossa on noin 340 oppilasta. Haemme joukkoomme oppilaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta koulunuorisotyön ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 14.1.2019 alkaen.

Nuorisotyöntekijä toimii koulussa oppilaiden koulunkäynnin tukena ja hyvinvoinnin edistäjänä yhteistyössä opettajien, koulunkäyntiohjaajien ja oppilashuoltohenkilöstön kanssa. Nuorisotyöntekijän työn tärkeä osa tapahtuu oppituntien ulkopuolella, mutta hän on mukana myös oppitunneilla opettajan työparina.

Työtehtävän työaika on 38h 45 min/vk.Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 28.12.2018.

Lisätietoja vt. rehtori Leena-Maija Niemi leena-maija.niemi@kauniainen.fi, 050 5977413

Palaa otsikoihinLounas tänään


glyph-logo_May2016_200
Twitter_Logo_White_On_Blue
Kauniaisten suomenkieliset koulut @Graniedu Instagramissa ja Twitterissä. 
Liity myös Facebookissa Graniedu-ryhmään.