Takaisin artikkeleihin
12.12.2023 | Uutiset

Kauniaisten Kasavuoren koulussa on lukuvuodelle 2024-2025 yhteensä 117 paikkaa, joista 20 on ruotsin kielikylpyopetuksessa. Paikoista noin 70 on varattu Mäntymäen koulun oppilaille ja lopuille paikoille voi hakeutua toissijaisena opiskelijana ympäryskunnista.

Hakeminen tapahtuu 2.-15.1.2024 välisenä aikana täyttämällä hakemuslomake ja palauttamalla se lomakkeen ohjeiden mukaisesti viimeistään 15.1.2024 Kasavuoren koululle. Lomakkeen voi palauttaa sähköpostitse (varmistathan saaneesi kuittauksen lomakkeen vastaanottamisesta muutaman arkipäivän sisällä), postittamalla tai tuomalla sen koululle. Tämän jälkeen koulupaikat ja jonotusnumerot arvotaan. Tiedot koulupaikasta tai jonotusnumerosta postitetaan viikoilla 5-6.

Koulupaikan saaminen edellyttää omaa vastuuta koulumatkasta ja sen mahdollisista kustannuksista. Kasavuoren koulun pienluokkapaikat erityisen tuen oppilaille on varattu ainoastaan kauniaislaisille ja Mäntymäen koulussa aiemmin opiskelleille toissijaisessa oppilaaksiotossa otettaville oppilaille.

Pidämme 9.1.2024 klo 18 infoillan huoltajille Kasavuoren koulun monitoimitilassa eli ruokalassa, jossa rehtorit kertovat tarkemmin hakemisesta ja opiskelusta Kasavuoressa. Samalla vastaamme kysymyksiinne. Infoiltaan voi osallistua myös etäyhteyksin, linkki infoiltaan tulee tiistain aikana.