Tietoa toissijaisesta oppilaaksiotosta Kasavuoren koulun 7.luokille lukuvuonna 2023-2024

Kauniaisten Kasavuoren koulussa on lukuvuodelle 2023-2024 yhteensä 118 paikkaa, joista 21 on ruotsin kielikylpyopetuksessa. Paikoista noin 85 on varattu Mäntymäen koulun oppilaille ja lopuille paikoille voi hakeutua toissijaisena opiskelijana ympäryskunnista.

Hakeminen tapahtuu 2.-15.1.2023 välisenä aikana täyttämällä hakemuslomake ja palauttamalla se lomakkeen ohjeiden mukaisesti viimeistään 15.1.2023 Kasavuoren koululle. Lomakkeen voi palauttaa sähköpostitse (varmistathan saaneesi kuittauksen lomakkeen vastaanottamisesta muutaman arkipäivän sisällä), postittamalla tai tuomalla sen koululle. Tämän jälkeen koulupaikat ja jonotusnumerot arvotaan. Tiedot koulupaikasta tai jonotusnumerosta postitetaan viikoilla 5-6.

Koulupaikan saaminen edellyttää omaa vastuuta koulumatkasta ja sen mahdollisista kustannuksista. Kasavuoren koulun pienluokkapaikat erityisen tuen oppilaille on varattu ainoastaan kauniaislaisille ja Mäntymäen koulussa aiemmin opiskelleille toissijaisessa oppilaaksiotossa otettaville oppilaille.

Pidämme 10.1.2023 klo 18 infoillan huoltajille, jossa rehtorit kertovat tarkemmin hakemisesta ja opiskelusta Kasavuoressa. Samalla vastaamme kysymyksiinne.