Unelmametsä

Kasavuoren koulu sijaitsee Kauniaisissa. Annamme opetusta vuosiluokilla 7-9. Toteutamme yhtenäisen perusopetuksen toimintakulttuuria yhdessä Mäntymäen koulun (vl1-6) kanssa. Koulumme kanssa samoissa tiloissa toimii Kauniaisten lukio.

käyntikorttikuvax


Ajankohtaista

Haemme kouluhallinnon joukkoomme koulusihteeriä!

Koulusihteeri, suomenkielinen opetustoimi (242005)

Tule osaksi meidän osaavaa kouluhallinnon joukkoamme. Lisäksesi siinä työskentelee toinen koulusihteeri ja kolme rehtoria sekä kaksi sivistystoimen hallintoassistenttia.

Etsimme motivoitunutta ja innostunutta koulusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Koulusihteerin työ on tiimityötä, jossa kaksi sihteeriä jakavat kolmen koulun hallinnolliset tehtävät. Työpisteitä on kaksi: Mäntymäen koulu sekä Kasavuoren koulukeskus. Mäntymäellä toimivat luokka-asteet 1-6 ja Kasavuoren koulukeskuksessa yläkoulu ja lukio. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai kouluasteinen tutkinto tai ammattitutkinto. Kelpoisuutta osoittavat opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Arvostamme oppilas-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta, kokemusta koulusihteerinä toimimisesta sekä Primus-oppilashallintojärjestelmän tuntemusta. Lisäksi toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2284,22 euroa/kk. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: opetuspäällikkö Sari Aarniokoski, sari.aarniokoski(at)kauniainen.fi, puh.050 3826265 

Hakuaika päättyy 18.7.2018.
 
Hakemukset sähköisesti: linkki hakulomakkeeseen.

Palaa otsikoihinLounas tänään


glyph-logo_May2016_200
Twitter_Logo_White_On_Blue
Kauniaisten suomenkieliset koulut @Graniedu Instagramissa ja Twitterissä. 
Liity myös Facebookissa Graniedu-ryhmään.