Unelmametsä

Kasavuoren koulu sijaitsee Kauniaisissa. Annamme opetusta vuosiluokilla 7-9. Toteutamme yhtenäisen perusopetuksen toimintakulttuuria yhdessä Mäntymäen koulun (vl1-6) kanssa. Koulumme kanssa samoissa tiloissa toimii Kauniaisten lukio.

käyntikorttikuvax


Ajankohtaista

Onnea Suomi 100v!

Kasavuoressa juhlittiin itsenäisyyspäivää monin tavoin. 

Tiistaina 28.11. oppilaskunnan edustajat ja opettajien kuoro vierailivat Kaunialan sotavammasairaalassa. Oppilaat pitivät Kaunialan toverikunnalle puheen ja luovuttivat taksvärkkituottoa toverikunnan toimintaan. Taksvärkkituoton luovuttaminen on pitkä perinne, jo ainakin 30 vuoden mittainen! Veteraaneille lahjoitettiin myös kaksi paria opettajien neulomia villasukkia niitä eniten tarvitseville. Opettajien kuoro esitti Finlandia-hymnin. Vierailu kuvattiin ja video katsottiin päivänavauksena koulussa 5.12.

Suomi100_8_niemiLauantaina 2.12. vietimme Suomi100-juhlapäivää yhdessä Mäntymäen alakoulun, Hagelstamin koulun ja Granhultin koulun kanssa. Suomen- ja ruotsinkielisillä yläkoululaisilla oli aamupäivällä yhteisiä työpajoja: Poja! -folktrion konsertti, origamityöpaja sekä tulevaisuustyöpajoja teemoinaan esim. robotiikka. Lounaan jälkeen suunnattiin Saharan hiekkakentälle. Siellä muodostettiin yhdessä alakoululaisten kanssa ehkä vuoden suurin Suomen lippu, kun 1500 sinisiin ja valkoisiin pipoihin sonnustautunutta ala- ja yläkoululaista opettajineen ja avustajineen asettui paikoilleen. Juhlavassa hetkessä kuultiin rehtoreiden itsenäisyyspäivätoivotukset, kohotettiin kolminkertainen hurraa-huuto satavuotiaalle Suomelle ja laulettiin yhdessä Maamme - Vårt land.

Tiistaina 5.12. yläkoulun ja lukion väki kokoontui yhteiseen lipunnostoon, jonka suorittivat partiolaiset. Opettajien kuoro esiintyi ja yhdessä laulettiin Maamme-laulu. Päivä jatkui juhlalounaalla juhlavasti pukeutuneina. Koulupäivä päättyi kello 14, minkä jälkeen Kasavuoren henkilökunta - niin opettajat kuin kuin kiinteistöstä vastaava henkilökunta - kokoontui Suomi100-kahvihetkeen opettajainhuoneessa. 

Suomen lippu 2.12.2017_1
Kuva Karl-Gustav Kurn, 9lk


Suomi100_5_niemi
Yläkoululaisten pipo


Suomi100_7_niemi
Poja! lavalla

Suomi100_4_niemi
Lipunnosto koulun pihalla

Suomi100_1_Aalto
Juhlava monitoimitila odotti ruokailijoita

Suomi100_9_niemi
Suomi100-kahvit

Kuvat Karl-Gustav Kurn, Annamari Aalto ja Leena-Maija Niemi


Palaa otsikoihinLounas tänään


glyph-logo_May2016_200
Twitter_Logo_White_On_Blue
Kauniaisten suomenkieliset koulut @Graniedu Instagramissa ja Twitterissä. 
Liity myös Facebookissa Graniedu-ryhmään.