Unelmametsä

Kasavuoren koulu sijaitsee Kauniaisissa. Annamme opetusta vuosiluokilla 7-9. Toteutamme yhtenäisen perusopetuksen toimintakulttuuria yhdessä Mäntymäen koulun (vl1-6) kanssa. Koulumme kanssa samoissa tiloissa toimii Kauniaisten lukio.

käyntikorttikuvax


Ajankohtaista

Tervetuloa 9.-luokkalaisten vanhempainiltaan ke 22.11.

Hyvät yhdeksäsluokkalaisten huoltajat!

Järjestämme vanhempainillan keskiviikkona 22.11.2017 klo 18.30 koulukeskuksen monitoimitilassa (ruokalassa). Illan aiheena ovat 9. luokan opiskelu ja jatko-opinnot sekä yhteishaun uudistukset. Puheenvuoron pitävät oppilaanohjaaja Suvi Kananen, Kauniaisten lukion rehtori Ilpo Ahlholm ja Omnian opinto-ohjaaja Heidi Laurinen-Nokuan.

Puheenvuorojen jälkeen teillä on mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti nuortanne opettavien opettajien kanssa. Paikalla ovat myös rehtori ja monialainen oppilashuolto.

Vanhempainillan kahvituksen tuotto menee 9. luokan ranskan lukijoiden opintoretkikassaan.

Mikäli ette pääse vanhempainiltaan, koululla järjestää myös koosteena “huoltajien aamu” to 23.11. klo 8.00. Aamutapahtumassa käsitellään samoja teemoja kuin vanhempainillassa siten, että huoltajien kanssa on keskustelemassa rehtorin lisäksi pieni ryhmä koulun henkilökuntaa. Voitte siis aikataulunne mukaisesti valita joko ilta- tai aamutapahtuman.

 Lämpimästi tervetuloa! 

Palaa otsikoihinLounas tänään


glyph-logo_May2016_200
Twitter_Logo_White_On_Blue
Kauniaisten suomenkieliset koulut @Graniedu Instagramissa ja Twitterissä. 
Liity myös Facebookissa Graniedu-ryhmään.